Det israelske flag

Jødehadet

Der er en regel om, at hvis jøder slår et par islamister ihjel i selvforsvar, så er verden på den anden ende. Det er statsterrorisme. Det er imod menneskerettighederne. Det skyldes ene og alene det kulturhistoriske faktum, at jøder ikke har ret til forsvare sig; det har alle andre.

Af Hans Hauge, Morgenavisen Jyllands-Posten (12. juni 2010)

Nato slår islamister ihjel i Afghanistan. Det er ok. Sådan da. Muslimer slår hinanden ihjel i massevis. Især i Pakistan. Sådan er det blot. Det blander Kamal Qureshi sig ikke i. De thailandske rødskjorter bliver skudt. Nå. Skal vi boykotte Thailand? Nej da, hvorfor? Der er narkokrig i Mexico. Mange tab. Ok. Er det ikke der, Paradise Hotel foregår? Er der ikke lige dræbt 600 i Sudan? Sådan er de. Der er en grøn modstandsbevægelse i Iran. Spændende.

Og tyrkere torturerer kurdere, og så sender de aktivistskibe til Gaza fyldt med islamister, svenske og norske akademikere og forfattere samt nogle tyskere. Den slags terrorturister kalder DR og TV2-aktivister.

Men det hele er et stykke begivenhedskultur designet for tv. Qureshi ville have været med, men han sprang fra og lod de andre stå til søs. Men han var med i ånden.

Der er en regel om, at hvis jøder slår et par islamister ihjel i selvforsvar, så er verden på den anden ende. Det er statsterrorisme. Det er imod menneskerettighederne. Det skyldes ene og alene det kulturhistoriske faktum, at jøder ikke har ret til forsvare sig; det har alle andre.

Hvis du køber Ekstra Bladet, kan du af og til få en svensk krimifilm med Wallander. På den måde kan du være med til at støtte Hamas i Gaza. Meget indirekte naturligvis. Wallander-filmene er antikapitalistisk forkyndelse for masserne; de bygger på den svenske forfatter Henning Mankells bøger.

Samme Mankell skulle have lidt spænding i sit nok rige, men kedelige liv, så han ville være "aktivist" og fragte kørestole ind i Gaza.

Hvordan krimiforfatteren kan hjælpe står hen i det uvisse. Aktivisme skal jo finansieres, så millionæren Mankell har sikkert betalt godt for at komme med til Gaza. Det er samtidig en fantastisk reklame. Mon ikke snart der kommer en ny bog?

Mankell er nu tilbage i Sverige, og han vil have hævn. Han vil vist boykotte Israel, men må jeg ikke godt her komme med min lille boykotopfordring: Boykot Wallander-film og Mankell-bøger. Det er nok kun begyndelsen, for de svenske socialdemokrater vil nu ikke kun isolere Israel, men de vil have USA til at forlade alle deres baser i hele verden. USA holder jo med Israel.

Som sagt: Jøder har ikke ret til at forsvare sig. Alle andre har, men ikke dem. Verden har altid fordømt jøder. Det gjorde den før i tiden; det gør den endnu. Lære af historien vil vi ikke.

Straks jøder forsvarer sig, får de en gul stjerne af de røde. Og danske velfærdsstatsaktivister stiger frem fra universiteterne med slet skjulte antisemitiske budskaber. Straks er TV2 og DR på banen og åbner beredvilligt mikrofonerne for disse Hamas-venlige propagandister - samt Lykketoft og Ellemann ikke at forglemme.

Hvad er løsningen? Israel bør blokere Gaza, hvad de ikke gør. Gaza kunne få egen valuta, selv lave strøm og vand. Men dør de så ikke? Nej, for grænsen til Egypten kan de jo blot åbne. Lene Espersen og EU bør derfor lægge pres på egypterne.

Det gør aktivisterne ikke. For så ville de ikke kunne aktionere mod Israel. Det er jo slet ikke Gaza-kærlighed, men jødehad, det handler om. Man må ikke blokere for sit had.

Husk det. Næste gang du køber en Wallander-film, glæder de sig i menneskerettighedsoasen Hamasistan.

Hans Hauge er lektor, dr. phil. på Nordisk Institut, Aarhus Universitet, og skriver i Hauges hjørne i debatsektionen i Morgenavisen Jyllands-Posten om aktuelle emner hver lørdag.
Til forsiden (index.htm)

Til toppen Antisemitisme


© 2000-2020 CFR. Alle rettigheder forbeholdes. HTML-værktøj: Stone's WebWriter. DIF: Forsiden. Opdateret d. 8.3.2020