Dansk-Israelsk Forening (DIF)

DIF's kommende aktiviteter og arrangementer

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Århus har andre arrangementer og foredrag end foredragsrækken, som det fremgår herunder.

Den aktuelle situation for Israel og Shuvas projekter.

Shay Attias, Shuva Global Diplomacy v/ Shay Attias, Shuva Global Diplomacy.
Tid og sted: Afventer.
Arr.: Dansk-Israelsk Forening (DIF), Århus.

Shay vil tale om Israels nuværende internationale situation - også i forhold til begivenhederne i Ukraine. Ligeledes vil han tale om den interne situation i Israel i forhold til Vestbredden og andre aktuelle udfordringer.

Yderligere vil han fortælle om Shuvas projekter for at hjælpe udsatte grupper i Israel.

Dr. Shay Attias, Præsident for Shuva Global, har dedikeret sit liv til Israel som en af de ledende israelske personer, der via foredragsvirksomhed forsøger at bygge bro over det historiske gab imellem Israel og historisk kristendom.

Dette gør han via taler i bl.a. parlamenter, kirker og i P2P (people to people) møder og foredrag. Ligeledes har han organiseret adskillige delegationer for senior diplomater til EU, USA's Congress, til Straffedomstolen i Haag og mange flere politiske platforme. Han forsvarer kompromisløst Staten Israel.

I dag er Shay professor ved "School of Communication" i Bar-llan University (Israel), hvor han underviser i Public Diplomacy og Global Diplomatic Crisis Management.

Shays akademiske baggrund inkluderer studier på Harvard og Bar-llan University. Han har udviklet modeller for "Digital Diplomacy", som nu bliver brugt på JFK (John F. Kennedy) Skolen, Harvard University, og adskillige udenrigstjenester i hele verden. I 2012 blev Shay tildelt en æresbevisning af New York City for hans "Pioneering breakthrough contribution to the State of Israel" i international diplomati. Ligeledes har Shay vundet en pris fra "Comper Center for the Study of Anti-Semitism and Racism" på Haifa University.

Læs mere om Shuva Danmark og Shuva Global Diplomacy.

Israels inden- og udenrigspolitiske status.

Søren Espersen, journalist, MF v/ Journalist, MF Søren Espersen, Sydsjælland.
Tid og sted: Afventer.
Arr.: Dansk-Israelsk Forening (DIF), Århus.

Søren Espersen vil tale om Israels inden- og udenrigspolitiske status - om tilnærmelsen til en række arabiske lande, som helt har ændret situationen i Mellemøsten.

Han vil også tale om forholdet til palæstinenserne og om de mange problemer, der er for Israel på hjemmefronten, hvor specielt de ultra-ortodokse skaber enorme vanskeligheder.

Søren Espersen har arbejdet som journalist i mange år, været medlem af Folketinget siden 2005 og sidder i flere bestyrelser. Han har udgivet flere bøger bl.a. "Israels selvstændighedskrig - og de danske frivillige" (2007).

Læs mere om Søren Espersen og Søren Espersen (Facebook).

Generelt

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Århus har andre arrangementer og foredrag end foredragsrækken, som det fremgår her. Det kan være aktuelle arrangementer, der arrangeres med kort varsel. Det er dog kun de arrangementer, hvor der er offentlig adgang, der kan ses her på hjemmesiden.

Se eksempler på tidligere aktiviteter og arrangementer (arkiv).

Forslag til arrangementer og foredragsholdere kan sendes via e-mail.
Til forsiden (index.htm)

Til toppen DIF's aktiviteter


© 2000-2024 DIF. Alle rettigheder forbeholdes. HTML-værktøj: Stone's WebWriter. DIF: Forsiden. Opdateret d. 3.6.2024